Gåture mod HundelovenMuskelbasserne mener at hundeloven er skruet helt forkert sammen, og rammer hunde og ejere i flæng. Mange tror fejlagtigt at hundeloven kun drejer sig om muskelhunde, loven glæder ALLE hunde.


- Man kan ikke have blandingshunde i dag - hvis du f. eks. har en Labrador som er blandet med en Boxer, så kan den udvikle et kæbeparti og dermed ligne en muskelhund. Så kan politiet sige: »Den hund vil vi have bestemt racen på « - og de kan så tage hunden og sætte den i et internat, hvor den står i mange måneder , og flere sager har taget flere år.  Den får de kummerligste forhold, for der er ikke nogen penge i at passe disse hunde, og hundene har kun ret til 15 min 's menneske kontakt om dagen. I alle hundesager der falder ind under denne lov, er der omvendt bevisbyrde, det vil sige at man skal bevise at 'hunden ikke har været uden for haven' eller 'ikke er en listehund eller blanding hvori listehund indgår'  - og hvis man ikke kan bevise det (det er Politiet der afgører om bevismaterialet er tilstrækkeligt), så bliver den aflivet.

Derfor kæmper Muskelbasserne hverdag side om side med andre organisation for, at få afskaffet hundeloven og få den erstattet den med en lov der fokusere mere på ansvarligt opdræt og ejerskab.

Ud over at være et statement, er gåturerne en god måde at socialisere sin hund  og sig selv, samtidigt med at det er rigtig god miljøtræning. Vi glæder os til at se jer.

I 2017 er der planlagt 3 gåture mod Hundeloven.

Lørdag 1. april 2017 kl. 13 fra anlægget i Slagelse

August fra anlægget i Slagelse. Dato vil blive annonceret

Oktober fra anlægget i Slagelse. Dato vil blive annonceret

Fakkeloptog mod hundeloven bliver i november eller december. Vi annoncerer når vi har den endellige dato.

Gåturene er IKKE en demonstration, hvilket betyder, ingen bannere eller skilte. Ingen "kampråb", og at vi skal følge de love og regler der nu engang er, så vi kan få lov til at holde masser af de her gåture fremover også :-)


Billeder fra gåture mod hundeloven 2016

Copyright @ All rights reserved

 
 


Send os en mail på: info@muskelbasserne.dk


Muskelbasserne holder til på: 

Halsebyvej 81

4220 Korsør