Muskelbasserne bestyrelse

Carina

Formand

Næstformand

Kasserer

Hvem er vi?

Muskelbasserne er en hundeklub, der blev stiftet i forlængelse af den nye hundelov, som kom i sommeren 2010.

Rigtig mange seriøse hundeejere oplevede, at de ikke længere var velkomne ude på træningspladserne i de etablerede hundeklubber. De steder hvor de kunne møde til træning blev de pålagt at bære mundkurv på påbudshundene.

Det er ikke nemt at træne med en mundkurv på sin hund, og heller ikke særligt sjovt. Vi kalder det for hunderacisme, for muskelhunde er jo som alle andre hunde – alt afhænger af individet i den anden ende af snoren.

Hos os vil du derfor ikke blive mødt med fordomme mod din hunderace.


Træner Teamet

Hos Muskelbasserne har vi et meget engageret trænerteam. Trænerne er alle forskellige, men ens for dem alle er, at de har et positivt syn på hundetræning. De sætter en ære i, at alle medlemmer får den fornødne hjælp til deres hundetræning – uanset, hvad behovet måtte være.

Vores trænere er dedikerede og møder op søndag efter søndag med god energi, der smitter af på vores hunde.


Plads Teamet

Hos Muskelbasserne har vi ca. 7.000 m2 græsareal, en træningsindhegning på 350 m2 , forskellige træningsmomenter og så videre.

Alt det skal vedligeholdes, græsset skal slås, der skal bygges nye ting, og ikke mindst skal vi afholde vores berømte hobbyudstilling i efteråret.

Til at drive dette har vi et plads team der består af en flok ildsjæle, de kan ikke gøre det hele selv, derfor spørger de af og til om hjælp.

Det plejer at være rigtigt hyggeligt at hjælpes ad med at gøre træningsforholdene endnu bedre.


Send os en mail på: info@muskelbasserne.dk


Muskelbasserne holder til på: 

Halsebyvej 81

4220 Korsør
Copyright @ All rights reserved